A ConsenSys által támogatott póker platform • A ConsenSys által támogatott póker platform 5 millió dolláros befektetést biztosít

  A további finanszírozás a Virtue Poker mainnetjének 2021 májusára tervezett elindítását támogatja.

  Az Ethereum infrastruktúrát szolgáltató ConsenSys és a Pantera Capital kockázati tőkealap egy befektetői csoport vezetésével 5 millió dolláros finanszírozási kört hajtott végre a Virtue Poker számára - derül ki a hétfői bejelentésből.

  A stratégiai befektetési kör további résztvevői közé tartozott a DFG blokkláncbefektetési szervezet és a FunFair alapítója, Jez San.

  A Virtue Pokert, egy Ethereum-alapú decentralizált pókerplatformot még 2016-ban alapították a ConsenSys blokklánc projektcsomagjának részeként. Még 2020-ban a vállalat B2C szerencsejáték-engedélyt kapott a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól.

  Az 5 millió dolláros befektetést a blokklánc-pókerplatform 2021 májusára tervezett mainnet indításának bootstrapelésére fogják felhasználni. A mainnet elindítására négy év fejlesztés és két év béta tesztelés után kerül sor.

  Ryan Gittleson, a Virtue Poker vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat engedélyes szolgáltatóként való státusza megfelelő platformot biztosít a játékosok számára, hogy kihívást jelentsenek a hagyományos szolgáltatóknak. Gittleson szerint a Virtue Poker élen fog járni a kripto fogadások mainstreamé tételében.

  Joe Lubin, a ConsenSys alapítója az 5 millió dolláros finanszírozási körről és a mainnet platform kiadásának terveiről nyilatkozott:

  "A Bitcoin kaszinók jelentik az online szerencsejátékok jövőjét" - mondta Lubin.

  "Izgatottan várom, hogy a Virtue Poker csapata megvalósítsa küldetését, hogy átláthatóságot és bizalmat teremtsen az online pókeriparban. Azzal, hogy a szabályozókkal együttműködve az első engedélyezett blokklánc-alapú platformmá vált, a Virtue Poker hosszú távon legitimálja ennek a technológiának a használatát az iparágban"."
  A pókerlegenda Phil Ivey, a vállalat nagykövete szintén nyilatkozott a projekt előrehaladásáról, kijelentve, hogy a Virtue Poker "fontos szerepet" fog játszani a póker jövőjében.

  A póker és a kriptotér története a Bitcoin (BTC) megalkotójának, Satoshi Nakamotónak a története, aki a Bitcoin kódjának első iterációjában egy online pókerjáték kódrészleteit is tartalmazta.

  Még 2020 áprilisában a The Giving Block nevű kriptovaluta jótékonysági szervezet számos iparági szereplővel együttműködve online pókerjátékot szervezett, hogy pénzt gyűjtsön a koronavírus ellen küzdő nonprofit szervezeteknek.

  Kapcsolódó források:

  http://bbs.tynon.com/showthread.php?9448-Az-online-kaszin%F3k-k%F6vetkez%C5%91-gener%E1ci%F3ja-A-legjobb-h%C5%B1s%E9gprogramok&p=66822#post66822
  https://mtb-elettrica.com/a-greentube-uj-igaming-tartalom-megallapodast-jelentett-be-a-carousel-lel/
  https://blu-realestate.com/az-mgm-resorts-450-millio-dollarert-eladja-a-gold-strike-tunicat/
  https://feverclan.com/forums/threads/magyarorszag-uj-jogszabalyt-vezet-be-az-igaming-piac-megnyitasa-erdekeben.149675/


 • Forum Moderator

  @jazminmezei pls do not advertise


Log in to reply